Skip to main content

Aandacht voor verandering bij Aandacht Groep


Mijn dochter en ik delen dezelfde passie voor ons vak, wij hebben jaren samengewerkt en gespard over de Aandacht Groep en vakinhoudelijk over haar loopbaan als HR-Professional en coach. Van de zomer kregen onze gesprekken een verrassende wending.


‘Wat als wij onze krachten gaan bundelen?’ Als ik meer uit de dagelijkse operatie stap en mijn expertise blijf doen en Renske operationeel aan het roer gaat staan om samen met ons team de Aandacht Groep verder uit te bouwen.

En zo zijn wij samen in gesprek gegaan, met ons team, met een coach en werkt Renske vanaf 1 januari 2021 bij ons. Als HR-manager van een grote uitzendorganisatie en als coach neemt Renske een geweldige schat aan ervaring mee die zij bij ons kan inzetten en uitbouwen.

Renske gaat de komende periode meer sturen als Operationeel Directeur. Ik zal mijn kennis delen met Renske en de ingewikkelde en complexe situaties zelf blijven doen, daar waar mijn kracht ligt.

Renske SplinterIk ben Renske Splinter en de oudste dochter van Coen. Het gedachtengoed van mijn vader binnen Aandacht Arbo is een gedachtengoed die wij al jaren samen delen. Van 2007 tot 2010 heb ik als Casemanager bij Aandacht Arbo gewerkt en ben ik op die manier bij de ontwikkeling van Aandacht Arbo betrokken geweest en daarna ook gebleven.

Ik geloof dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt en dat werk een waardevolle bijdrage geeft aan een vervuld en gelukkig leven. Als je doet wat je het liefste doet, is werken bij veranderende inzetbaarheid een medicijn in plaats van een belemmerende factor.

Ik kijk ernaar uit jou te ontmoeten, om onze krachten te bundelen en/of samen de optimale inzetbaarheid van je organisatie te blijven borgen. Ik laat van mij horen om persoonlijk, of gezien de huidige situatie via de telefoon of teams kennis met je te maken.

Met vriendelijke groet,

Coen & Renske

× Contact? Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday